Energiavarastot ja kysyntäjousto

Hyödynnämme älykkään energiajärjestelmän, kiinteistökohtaisen energian varastoinnin ja kysyntäjouston mahdollisuudet sekä varaudumme energia- ja kiinteistöalojen teknologisen kehityksen tulevaisuuteen. Energiaa käyttävistä kiinteistöistä tulee lähivuosina aktiivisia markkinaosapuolia, jotka ostavat, varastoivat ja myyvät energiaa.

Toteutamme taloteknisten investointien yhdessä myös kiinteistöön tarvittavat tilamuutokset avaimet käteen –projekteina. LeaseGreenin tilamuutoksissa voidaan modernisoida mm.:

 • Väliseinät ja muut rakenteet
 • Rakennusautomaatio
 • Sähköjärjestelmät
 • Tietoliikenneverkot
 • Palo- ja turvatekniikka
 • Ilmanvaihto ja jäähdytys
 • Vesikalusteet

LeaseGreenin toteuttamat tilamuutokset voidaan rahoittaa palvelumallilla, jonka ansiosta asiakkaan ei tarvitse sitoa investointeihin omia pääomiaan. Jos projektiin yhdistetään energiasaneeraus, kiinteistön energiakulut supistuvat. Usein säästöt nousevat suuremmiksi kuin palvelun kuukausimaksut. Energiatehokkuus on resurssi, jolla kiinteistön kilpailukyvyn operaatio rahoitetaan. Me sanomme, että asiakas saa silloin käyttöönsä selvästi paremman kiinteistön nollakustannuksella.

Näin toteutamme investoinnin

 1. LeaseGreenin asiantuntijat arvioivat kiinteistön tilanteen ja tarpeet.
 2. Asiantuntijat analysoivat ratkaisut, laskevat hyödyt ja tekevät ehdotuksen optimaalisesta toteutuksesta.
 3. Hankkeeseen liittyvät riskit minimoidaan. Kohteen tilat ja tekniikka modernisoidaan. LeaseGreen ottaa vastuun kokonaisuudesta.
 4. Hanke veloitetaan kertamaksuna tai kuukausimaksuna.
 5. Omistusoikeus uuteen tekniikkaan siirtyy asiakkaalle välittömästi toimituksen valmistuttua.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita, niin sovitaan tapaaminen.

Tomi Mäkipelto, toimitusjohtaja
+358 50 370 4092
tomi.makipelto@leasegreen.fi

Jere Kilpi, johtaja (asiakkuudet ja myynti)
+358 40 451 3976
jere.kilpi@leasegreen.fi

Varma ja LeaseGreen yhteistyöhön kolmessa kaupungissa

LeaseGreen modernisoi työeläkeyhtiö Varman omistamien kauppakiinteistöjen talotekniikkaa Porissa, Seinäjoella ja Joensuussa. Energiasaneeraus parantaa kiinteistöjen käyttäjien olosuhteita ja Varman eläkesijoitusten tuottoa.

Lue lisää