Kiinteistökohtainen energiantuotanto

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistökohtaisia energiantuotantoratkaisuja kuten maalämpölaitoksia ja muita lämpöpumppuja sekä aurinkosähkö- ja aurinkojäähdytysjärjestelmiä. Lämpöpumppuihin ja hybridiratkaisuihin perustuvat järjestelmät tarjoavat edullisia ja kestäviä vaihtoehtoja öljylämmityksen ja kaukolämmön korvaamiseen.

Aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa tehokkaasti sähköä varsinkin silloin, kun sitä tarvitaan kiinteistön jäähdytykseen. Ostoenergian tarve vähenee. Siirtohintojen korotuksiin liittyvät riskit pienenevät. Tulevaisuudessa yritykset tuottavat suuren osan sähköautojen lataamiseen tarvittavasta energiasta omissa kiinteistöissään. Oman kulutuksen ylijäämä myydään valtakunnanverkkoon.

LeaseGreen suunnittelee ja toteuttaa suurten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien muutokset, aurinkoenergiainvestoinnit ja aurinkojäähdytysratkaisut avaimet käteen –projekteina. Järjestelmät kytketään etäohjaukseen, joka hyödyntää langattomasti esineiden internetin (IoT) tuottamaa dataa.

Näin toteutamme investoinnin

  1. LeaseGreenin asiantuntijat arvioivat kiinteistön nykyisen tekniikan.
  2. Asiantuntijat analysoivat kohteeseen sopivimmat kiinteistökohtaiset energiantuotantoratkaisut.
  3. Hankkeeseen liittyvät riskit minimoidaan. LeaseGreen ottaa vastuun kokonaisuudesta.
  4. Hanke veloitetaan kertamaksuna tai kuukausimaksuna, joka on usein pienempi kuin työn tuloksena syntyvä energiansäästö.
  5. Säästöt alkavat heti. Omistusoikeus laitteisiin siirtyy asiakkaalle välittömästi toimituksen valmistuttua.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita, niin sovitaan tapaaminen.

Tomi Mäkipelto, toimitusjohtaja
+358 50 370 4092
tomi.makipelto@leasegreen.fi

Jere Kilpi, johtaja (asiakkuudet ja myynti)
+358 40 451 3976
jere.kilpi@leasegreen.fi

Varma ja LeaseGreen yhteistyöhön kolmessa kaupungissa

LeaseGreen modernisoi työeläkeyhtiö Varman omistamien kauppakiinteistöjen talotekniikkaa Porissa, Seinäjoella ja Joensuussa. Energiasaneeraus parantaa kiinteistöjen käyttäjien olosuhteita ja Varman eläkesijoitusten tuottoa.

Lue lisää