Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja Kari Neilimo

LeaseGreenin hallituksen puheenjohtaja Kari Neilimo on vuorineuvos ja taloustieteen tohtori, joka työskenteli SOK:n pääjohtajana vuosina 2002-2007 ja sitä ennen liiketaloustieteen professorina useissa yliopistoissa. LeaseGreenin hallituksen ohella hän vaikuttaa mm. Purso Oy:n ja Solita Oy:n hallituksissa.

Hallituksen jäsen Seppo Junnila

Tekniikan tohtori Seppo Junnila on Aalto-yliopiston kiinteistötalouden professori. Junnila on työssään selvittänyt mm. energiatehokkuuden vaikutusta kiinteistöjen markkina-arvoon. Kansainvälistä kokemusta hän on hankkinut vierailevana tutkijana Berkeleyn ja Stanfordin yliopistoissa.

Hallituksen jäsen Teuvo Rintamäki

KTM Teuvo Rintamäki on sijoittaja ja teollisuusvaikuttaja, joka teki pitkän uran Konecranes Oyj:ssä talous- ja rahoitusjohtajana. LeaseGreenin lisäksi Rintamäki istuu myös Etteplan Oyj:n, Invesdor Oy:n, TM Voima Oy:n ja Merplast Oy:n hallituksissa.

Hallituksen jäsen Rami Vuola

DI Rami Vuola on EPV Energian toimitusjohtaja, joka vaikuttaa mm. Pohjolan Voima Oy:n, Teollisuuden Voima Oyj:n ja Innopower Oy:n hallituksissa. Vuolan aiempaan uraan kuuluvat tehtävät Fingrid Oyj:ssä ja TXU Nordic Energy Oy:ssä.

Hallinnointikoodi ohjaa toimintaa

Yritysvastuu tarkoittaa LeaseGreenille vastuullista toimintaa niin yhteiskunnan, talouden kuin ympäristönkin näkökulmista. LeaseGreenin laatu-, ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusjärjestelmät on sertifioitu, ja yhtiö noudattaa Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodia vuodesta 2016 alkaen.

TUTUSTU LEASEGREENIN HALLINNOINTIIN

HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS (PDF)