Om oss

LeaseGreen är ett ledande nordiskt energitjänsteföretag som är specialiserade på modernisering och energieffektivisering av fastigheter. Vi hjälper fastighetsägare att öka värdet och avkastningen på sina investeringar, sänka energiförbrukningen, förbättra inomhusklimatet och i allmänhet bidra till ett mer hållbart samhälle.

Vi tar ett helhetsansvar från förstudie via projektplanering, genomförande och funktionskontroll till säkerställande av utlovat resultat. Vi är tekniskt oberoende, vilket möjliggör att vi för varje enskilt projekt kan hitta marknadens bästa lösning och förverkliga dem, så att de uppsatta målsättningarna uppfylls. Vi är till och med så pass säkra på vår sak att vi inte skickar fakturan förrän du ser effekten.

LeaseGreen ägs av grundarna Tomi Mäkipelto och Juho Rönni, släkten Hartwalls genom investeringsbolaget Hartwall Capital, den aktiva ledningen samt institutionella och privata investerare. LeaseGreen Group Oy (2529007-5) med dotterbolaget LeaseGreen Sverige AB (559125-7653).

LeaseGreens kvalitets-, miljö-, arbetsplatshälsovårds- och säkerhetsprogram är certifierade och de uppfyller standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 18001.

LeaseGreens ide och resa

Läs mer om LeaseGreen


Årsredovisningar
LeaseGreen’s årsredovisning 2018
LeaseGreen’s årsredovisning 2017

Kontakt

De fält som är markerade med en stjärna (*) är obligatoriska.

Namn*

Företag*

Epost*

Telefon

Skriv ett meddelande

 

Telefon
08-220 023

E-post
kontakt@leasegreen.com

Besöksadress
Blekholmstorget 30
111 64 Stockholm